ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤE ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

Δύο Mini Market στο Ηράκλειο Κρήτης που καλύπτουν τις ανάγκες σου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε ένα κατάστημα διαφορετικό απο αυτά που ήξερες, προσανατολισμένο στις ανάγκες σου. Γι'αυτό συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Τα στοιχεία διαφοροποίησης μας είναι αρκετά :

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Είμαστε ανοικτά απο τις 07:30 το πρωί μέχρι τη 01:00 το βράδυ καθημερινά Δευτέρα έως Κυριακή. Στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Πιστεύουμε οτι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η εξυπηρέτηση σας. Στοχεύχουμε στην άμεση και φιλική εξυπηρέτηση απο μέρους μας. Η σχέση με τους πελάτες είναι περισσότερο φιλική και λιγότερο απρόσωπη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα Πάντα Όλα σημαίνει να μπορείς να βρείς ότι θέλεις, όταν το θέλεις. Φροντίζουμε να προσφέρουμε οτιδήποτε χρειάζεστε. Επιπλέον είμαστε ανοικτοί στις δικές σας προτάσεις, για ότι ΕΣΕΙΣ επιθυμείτε.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε προσβάσιμοι απο όλους. Τα καταστήματα μας μας είναι τοποθετημένα σε ένα πολύ κεντρικά σημεία. Επιπλέον φροντίζουμε να υπάρχει χώρος στάθμευσης έξω απο το κάθε κατάστημα.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Πιστεύουμε οτι ο πελάτης πρέπει να αγοράζει το προϊόν στην πραγματική του τιμή. Προσπαθούμε να σας παρέχουμε χαμηλές τιμές όχι μόνο με περιστασιακές προσφορές αλλά με τρόπο που το κόστος του καλαθιού με τα ψώνια σας να είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

Ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι της επιχείρισης - ο άνθρωπος. Είμαστε εδώ σαν άνθρωποι και όχι σαν επιχείρηση. Η σχέση μας με τους πελάτες δεν θέλουμε να είναι απρόσωπη και γι αυτό θα σας φωνάζουμε με το μικρό σας όνομα (αν δεν σας πειράζει φυσικά). Χαιρόμαστε να σας βλέπουμε φίλους και γείτονες και όχι σαν πελάτες. Τόσα χρόνια μας γνωρίζετε και σας γνωρίζουμε.. αν όχι θα χαρούμε να σας δούμε !